Başarılı teknik direktör Levent Numanoğlu, 2016-2017 sezonunda Muğla ekibi Ortaca Belediyespor’u BAL’da tutmayı başararak önemli bir başarıya imza attı. Kariyeri başarılarla dolu olan Yalovalı teknik adam Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta yer alan Yeşil Siyahlı ekibin başına 19. Haftada geçti. Ümit Öztekin’in yerine gelen Numanoğlu, Ortaca ile çıktığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak takımını Bölgesel Amatör Ligde tutmayı başardı.
Ortaca Belediyespor’un BAL’daki 2 sezonunda 4 ayrı hoca görev aldı. Muğla ekibi sezona Ümit Öztekin ile başlarken, 17 maça çıkarak bu konuda zirvede bulunuyor. İkincilikte ise 13 maçla Egemen Urhan yer alıyor. Öztekin aldığı 25 puanla da zirveye çıkarken, takıma 17 puan kazandıran Göksel Özdemir ise bu alanda ikinci oldu.
Maç başına ortalamalar göz önüne alındığında ise, Levent Numanoğlu pek çok alanda zirveye çıktı. 2,14 puan ortalaması ile görev alan 4 teknik direktör içinde en yüksek puan ortalamasını tutturan Levent Numanoğlu’nu, 1,55 puanla Göksel Özdemir takip ediyor. Atılan gol ortalamasında da 2 gol ile Numanoğlu zirvede yer alırken, Ümit Öztekin ise 1,59 ile onu takip etti.

 

Editör: TE Bilişim