Önlerinde Sakarya maçı olduğunu belirten Oğuz,  “Karamürsel maçına nazaran Sakarya maçı bizim için daha kolay görünüyor ancak maçlar sahada kazanılıyor. Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var “dedi.

“İyi bir ekibiz”

Kazanmak için bütün güçleriyle savaştıklarını belirten Yalova Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Dağhan Oğuz Karamürsel takımı da bizim gibi 2 maçını da kazanmış çok tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekipti. Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk ona göre hazırlanmıştık. Gerek tribünler gerekse sahanın içi oldukça gergindi maçın 2 hakeminin de tecrübesiz olması bu gerginliği artırdı. Maça çok iyi bir seri ile başladık ve maç boyunca bir daha hiç geri düşmedik. Özellikle savunma direncimiz ve ribauntlardaki üstünlüğümüz bize maçı kazandırdı ve liderliğe yükseldik. Takım olma yolunda çok önemli bir adımdı bizim için böylesine zor bir deplasmanda oyuncularımız hiç geri adım atmadan kazanmak için sahada büyük çaba sarf ettiler. Eleştirebildiğimiz nokta ise biraz daha fazla fast-break atabilirdik ama ne olursa olsun zor bir deplasmanda kazanmasını bildik tüm oyuncularımı galibiyet için kutluyorum ve bu takıma bu şehrin inanmasını istiyorum çok daha iyi olup Yalova halkına daha zevkli maçlar izlettirmek istiyoruz. Bu zorlu deplasmanda bizi yalnız bırakmayan kulüp başkanımız Resul Kocaağa’ya da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Yalova halkının desteğini hissetmek istiyoruz”

Seyircinin önemli bir faktör olduğunu söyleyen deneyimli antrenör,”Bu hafta oynayacağımız Sakarya maçı ilimizdeki masa tenisi müsabakaları dolayısıyla Pazar günü saat 15:00 Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Kağıt üzerinde Karamürsel maçına nazaran daha kolay bir maç olarak gözüküyor ancak maç sahada kazanılır bunun bilincindeyiz ve hazırlıklarımızı ona göre sürdürüyoruz. Bu maçı da kazanıp namaglup liderliğimizi sürdürmek istiyoruz ve bunu başaracak güçteyiz. Adım adım maç maç düşünerek gidebileceğimiz en üst noktaya kadar gitmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu yaparken de Yalova halkının desteğini hissetmek en büyük dileğimiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim