Yalova Group Belediyespor hafta sonunda 58-54 mağlup oldukları Boluspor’u elinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor. Temsilcimizin antrenörü Dağhan Oğuz, sıralama açısından kazanmaları gereken maçı basit hatalarla kaybettiklerini bunu Çorlu Belediye karşılaşmasında telafi etmek istediklerini söyledi.
Bolu maçından önemli dersler çıkarttıklarını belirten deneyim antrenör Dağhan Oğuz,” Sıralama açısından çok önemli bir maçtı bizim açımızdan. Tamimiyle kazanmaya gitmiştik. Rakibimiz kadrosuna önemli takviyeler yapmıştı ve onlar açısından da çok kritik bir karşılaşmaydı. Maça fena başlamadık. Hücumda topu iyi paylaştık. Ancak çok basit atışları kaçırdık özellikle ikinci periyotta harika defans yaptık yine bomboş şutları ve pota altı atışlarını kaçırdık. Üçüncü çeyreğin başında 
8-0’lık bir seri yakaladık ancak Hüseyin’in aldığı teknik faul ritminiz bozdu. Rakibimiz geri geldi. Sonrasında basit hatalar ve top kayıpları gelmeye başladı. Hücumdaki dış yüzdemizde çok kötü olunca geriye düştük. Mücadeleyi bırakmadan rakibimizi yakaladık. Son 45 saniyeye 1 sayı önde girdik. Kritik bir ribaundu alamayarak rakibimize ikinci bir şans verdik. Sonrasında 3 kere hücum ettik yanlış tercihler ve basit top kayıpları sonrasında 2 sayı gerideyken yaptığımız taktik faul sonucunda maçtan 4 sayıyla mağlup ayrıldık. Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Defalarca bu şansı yakalamamıza rağmen elimizin tersiyle bu şansı ittik. Takım kaptanımız Serdar Hot’un sakatlığı sebebiyle bu maçta görev almaması da hücumumuzu etkiledi. Bu maçtan gereken dersleri çıkarmamız gerekiyor artık ligde kolay maç yok. Bu kadar hata yaparsan maçı kazanamazsın hatalarımızı minimuma indirip çorlu maçını kazanmak istiyoruz. Bizim için çok önemli maç özellikle ilk maçta çorluda yaşadıklarımız aklımıza geldikçe daha da hırslanıyoruz. Bu maçta taraftarımızın salonu doldurup bizleri her zamankinden fazla desteklemelerini bekliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim