Play-Off’ları hedefleyen Yalova temsilcisi kadrosunu forvet mevkiinde oynayan 1988 doğumlu oyuncu Mustafa Olcay’ı kadrosuna katarken denemeye aldığı 1990 doğumlu guard Burak Muştucu ve 1985 doğumlu pivot Hüsnü Gülen ile görüşmelerini sürdürüyor.

Yalova Atatürk Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren Yalova’nın “12 Dev Adamı” Denizgücü’nü yenerek üst üste 3. deplasman galibiyetini almak istiyor.

Yalova Belediyesi takımı Antrenörü Dağhan Oğuz, hafta sonunda oynayacakları Denizgücü maçını da kazanarak ne kadar iddialı olduklarını bir kez daha göstermek istediklerini söyledi.

Hedeflerinin Play-Off olduğuna dikkat çeken Oğuz, önce İstanbul Ticaret Odası Basketbol takımını sonrasında Tofaş’ın pilot takımı MG Spor’u yenerek çıkışa geçtiklerini dile getirerek ilk 3’e girerek gruptan çıkmak istediklerini dile getirdi.

2 deplasman galibiyeti ile iyi moral yakaladıklarını belirten Yalova Belediyesi Erkek Basketbol takımı antrenörü Dağhan Oğuz,” İlk olarak İTO’yu sonrasında ise Tofaş’ın pilot takımı MG Spor’u yenmeyi başardık. Bu takımımız için büyük moral oldu. Şimdi önümüzde Denizgücü engeli var. Bu maçı da kazanırsak 3 deplasman maçımızdan da galibiyet ile ayrılacağız. Play-Offlara kalmak istiyoruz.Galibiyetlere sevinsekte pivot oyuncumuz İbrahim Mekik’in sakatlığı bizleri üzdü. İbrahim’in sezonu kapatma durumu var. Bu yüzden transfer çalışmalarına başladık. İlk olarak mevkiinde oynayan 1988 doğumlu oyuncu Mustafa Olcay’ı kadromuza kattık. 1990 doğumlu guard Burak Muştucu ve  İbrahim’in yerine düşündüğümüz1985 doğumlu pivot Hüsnü Gülen ile görüşmelerimiz sürüyor. İki oyuncuyla da anlaşırsak kadromuzu güçlendirmiş olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yalova Belediyesi’nin yeni transferi Mustafa Olcay, daha önce Balıkesir Best, Tire Belediyesi, Muğla Ormanspor ve Yeşimspor formalarını giydi.

Transferi an meselesi olan guard Burak Muştucu ise Yeşimspor ve Final takımlarında yer alırken, gündemde olan ve Türkiye Basketbol 1. ligi tecrübesi olan Hüsnü Gülen ise 2006-2008 yılları arasında Oyak Renault, 2009-2011 sezonunda ise Final Gençlik’te forma giydi.

Editör: TE Bilişim