2015-2016 sezonunda Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek Yalova Belediyespor'da başantrenör Dağhan Oğuz ve yardımcı antrenör Tolga Üstün ile anlaşma sağlandı. Yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayında başlaması beklenen Yalova ekibi iç transfer de ise geçen sezon fırtına gibi esen takımın ağabeyi konumundaki oyuncu Serdar Hot ile genç oyuncular Hüsnü Güler ve Cihan Hafızoğlu ile anlaşma sağladı.
2014-2015 sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde fırtına gibi esen önce Bolu'da final grubuna ardından ise Çanakkale'de ki play-out maçları sonrasında 3. Lig ekiplerini ekarte eden Yalova Belediyespor adını 3. Lige yazdırmıştı. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun geçtiğimiz gün aldığı karar sonrasında 2. Lige terfi eden Yeşil Kırmızılı ekipte transfer çalışmaları başladı.
Yalova Belediyespor yönetimi ilk olarak deneyimli antrenör Dağhan Oğuz ve yardımcı antrenör Tolga Üstün ile anlaşma sağladı. Ardından Oğuz'un verdiği rapor doğrultusunda hareket eden yönetim iç transferde ilk olarak Serdar Hot, Hüsnü Güler ve Cihan Hafızoğlu ile anlaştı.

Editör: TE Bilişim