Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Açık Alan Türkiye Şampiyonası’na Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi ev sahipliği yapıyor. 3 gün sürecek şampiyonada ilimizi ise 8 sporcu temsil edecek.
Türkiye çapından 450 sporcunun katılacağı müsabakalara Yalova’dan Klasik Yay bayan kategorisinde Rümeysa Yüksel ve Şevval İnce, Klasik Yay erkekte Sefa Fesliyen, Batuhan Karaköse, Makaralı Yay erkekte Engin Arslan, Makaralı Yay bayanda Zeynep Gökçe Birinci, Elif Azra Odabaşı ve Işık Özge Büyükgör mücadele edecek.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk antrenörü Mehmet Oruç,” Minikler Açık Alan Türkiye Şampiyonası 9-10 yaş ve 11-12 Yaş kategorilerinde yapılacak. Geçen sene 11-12 yaş kategorisinde Türkiye 2. Si olan Engin Arslan ile bu yarışma bireysel Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gitti ve puanları Şampiyon olabilmesi için gayet yüksek. Ayrıca 11-12 Yaş Makaralı Bayan kategorisinde oluşturduğumuz takım ile takım derecesi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim