2014-2015 sezonunda Yalova'da gerçekleştirilen Okul Sporları organizasyonlarında Gençler kategorisinde Yalova Anadolu Lisesi, Küçükler ve Yıldızlarda ise Saffet Çam ilk sırada yer alan okullar oldu.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Şafak Baş’ın hazırladığı bu istatistikler sayesinde okullar spor alanlarındaki başarılarını görmüş oldu.
"Yalova Anadolu Lisesi 51 Puan Topladı"
Yalova'nın köklü eğitim kurumlarından Yalova Anadolu Lisesi Okul Sporları organizasyonları içerisinde 7 birincilik, 4 ikincilik ve 1 üçüncülük ve 2'de dördüncülük elde ederek 51 puan topladı. Listenin ikinci sırasında ise Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi yer alırken, 3 birincilik, 6 ikincilik, 2 üçüncülük, 1 dördüncülükle 38 puan toplamayı başardı. Listenin üçüncü basamağında ise Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4 birincilik, 4 ikincilik, 2 üçüncülükle 36 puanla yer aldı. Dördüncü sırada 15 puanla Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi, beşinci sırada ise 12 puanlı Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Liseis yer aldı.
"Küçükler ve Yıldızlarda Saffet Çam Zirvede"
Saffet Çam Orta Okulu 2014-2015 sezonu içerisinde kazandığı 4 birincilik, 3 ikincilik ve 1'de dördüncülükle topladığı 30 puanla Küçükler ve Yıldızlarda zirvenin sahibi oldu. Onu 5 birincilik, 1 üçüncülükle 27 puanla 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu takip ederken, listenin üçüncü basamağında 2 birincilik, 2 ikincilik, 1 üçüncülükle 18 puanla Özel Yalova Bahçeşehir Ortaokulu takip etti.
Dördüncü sırada 17 puanlı Özel Yücebilgili Fatih Ortaokulu ve 15 puanlı Gaziosmanpaşa Ortaokulu yer aldı.

Editör: TE Bilişim