Yalova Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmanın 2. Dakikasında Yalovaspor 1-0 öne geçti.  Ilk yarıda başka gol olmadı ve Yalovaspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Yeşilovaspor 45. Dakikada hikmet ile 1-1’i yakaladı. Müsabakada dakikalar 60’I gösterdiğinde Yalovaspor kalecisi Uğur maçın hakemi Kadir Beyaz’dan 2. Sarı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Oyuna 10 kişi devam eden Yalovaspor’da 72. Dakikada bir pozisyon sonrasında yoğun itirazlarından dolayı Şahin ve Yılmaz’da maçın hakeminden kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar. Kırmızı kartlara itiraz eden Yalovaspor U-17 takımı antrenörü Özgür Yıldız’da maçın hakemi tarafından oyun dışına gönderildi.

Karşılaşmaya 8 kişi devam eden Yalovaspor karşısında 75. Dakikada Yeşilovaspor Mahmut ile 2-1 öne geçti. Bu golden yalnızca bir dakika sonra 76. dakikada da Yalovaspor’dan Onur ettiği küfür sonrasında kırmızı kart gördü. Müsabakanın bitime 3 dakika kala maçın hakemi Kadir Beyaz maçı tatil ederken Yalovasporlu futbolcular maçın hakemini üstüne yürüdüler. Karşılaşmanın hakem triyosu güvenlik güçlerinin sahaya girmesiyle yeşil zemini terk ettiler.
Editör: TE Bilişim