Yalova’da transfer etmek istedikleri futbolcuları transfer ettiklerini belirten Başkan Erbul, yapacakları 1 stoper ve 2 orta saha transferinin ise nokta transfer olacağını dile getirdi.

Yalova’daki kamuoyunda Yalovaspor’un öldü sanıldığını aksine kulübü yeniden yapılandırarak canlandırdıklarını belirterek tesislerde ve yönetim anlayışı içerisinde yaptıklarının ortada olduğunu ifade etti.

Yalovaspor’un kurumsallaşması adına önemli adımlar attıklarına dikkat çeken Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul,” Yalovaspor artık kurumsallaşan bir ekip olacak. Eskisi gibi ahbap çavuş ilişkileri ile yürüyen bir ekip olmayacak. Çalışmalarımız ortada herkesin öldü dediği kulübü yeniden canlandırmaya çalışıyoruz. Tesislerimizi yeniliyor bunun gelecek sezon için yanı sıra transferlerimizi yapıyoruz. Transferlerimizde Yalova’da istediğimiz beğendiğimiz oyuncuları kadromuza kattık. İç transferde de anlaşma sağlamak istediğimiz oyuncularımızı kadromuzda tuttuk. En son olarak alt yapımızın önemli oyuncularından Alperen Topçular Beşiktaş’a transfer oldu. Kendisine ve ailesine başarılar diliyorum.  Bu Yalovaspor’dan bonservissiz ayrılan son isim oldu. Artık Yalovaspor’dan kimse bonservissiz ayrılamayacak. İç transferde ise Muzaffer Kaya, Ahmet Biket, Özcan Güven, Yusuf Can Okyay, Gökhan Kuru, Mustafa Oruçli ile anlaşma sağladık. Mehmet Okumuş ve Sergen Doğruyol’un okul durumlarını bekliyoruz. Alt yapımızda yer alan Muhammet Sargül ve Ahmet Güven A takımımız ile çalışacak.  Dış transferde şuana kadarOsman Gürses (Tarsus Belediyespor), ilkay Oktaşlı(Sağlıkspor), Emre Kahya(Kadıköyspor), Cemil Yıldırım(Doğuşspor), Fatih Çalıkıran(atom)(Esenköy Belediyespor), Ömer Bal(Esnafspor), Adem Karahan(Esenköy Belediyespor) anlaştık. Bir stoper ve 2 orta saha daha almayı planlıyoruz. Hocamızın istediği isimlerle de anlaşma zemini arıyoruz. Nokta transferleri yaparak transferi kapatacağız. 8 Ağustosta çalışmalarımıza başlayacağız. Herkes Yalovaspor’u ozaman görebilecek” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim