Teknik toplantısı 5 Nisan tarihinde yapılan ve hemen ardından başvuruların start aldığı 2. Olgunlar Ligi ile ilgili bilgi veren Yalova Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Yılmaz, başvuruların 1 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini ve başvurusunu yapan takımların, yine en geç 1 Mayıs’a kadar evraklarını ASKF’ye teslim etmeleri gerektiğini söyledi.

Yalova Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, Mayıs ayında başlatılacak ve merhum Mümin Gözüyılmaz adına düzenlenecek 2. Olgunlar Ligi için başvuruların devam ettiğini dile getirerek, şuana kadar 10 takımın organizasyona katılmak için başvuru yaptığını ifade etti.

Turnuva hakkında bilgi veren Hamdi Yılmaz,”Bu yıl Merhum Mümin Gözüyılmaz anısına düzenleyeceğimiz 2. Olgunlar Ligi için başvurular sürüyor. Şuana kadar 10 takım, lige katılabilmek için başvuruda bulundu. Futbolcu Dünyası, Tavşanlı, Karadeniz, Kocadere, Paşakent, Coşkunspor, Çiftlikköy, Güneyköyspor, Termal ve Emniyet takımları başvuru yaptı. 1 Mayıs’ta fikstür çekimi olacak ve aynı zamanda evraklar teslim edilecek. Başvurular da 1 Mayıs tarihinde sona erecek” dedi.

Editör: TE Bilişim