Bu yıl ikincisi düzenlenen Olgunlar Liginde şampiyon olacak takım önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan final maçı sonrasında belli olacak.

Ahmet Saraç Sahasında oynanacak olan karşılaşma sonrasında şampiyon olan takım kupasına kavuşacak. 16 Haziran 2012 Cumartesi gününe alınan final müsabakası saat 18:30’da başalyacak.

Müsabakanın ertelenmesi ile ilgili açıklama yapan  Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, “Olgunlar Liginde finale yükselen her iki kulübümüzün de istekleri doğrultusunda final maçımızı 1 hafta erteleyerek 16 Haziran 2012 Cumartesi gününe aldırdık. Büyük heyecana sahne olan ve eski yıldız futbolcuların mücadele ettiği Olgunlar Liginde finale yükselen Karadenizspor ve Güneyköyspor önümüzdeki hafta sonu Ahmet Saraç Sahasında kozlarını paylaşacak.

Saat 18.30’da başlayacak olan final maçına tüm futbolseverlerimizi bekliyoruz. Karşılaşma sonrasında galip gelen takıma kupasını düzenleyeceğimiz törenle takdim edeceğiz. Ayrıca Olgunlar Ligiyle ilgili farklı bir düşüncemiz var ve bunu da ilerleyen günlerde kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim