Yarı final müsabakaları sonrasında Kocaderespor’u 3-1’lık skorla deviren Karadenizspor ile Petula Samanlı’yı 3-0 mağlup etme başarısı gösteren Güneyköyspor takımı finale kaldı.

2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda Karadenizspor grubunu 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puanla lider tamamlamıştı. Bordo Mavili ekip çeyrek finalde Coşkunspor ile karşı karşıya gelmiş Faruk Yiğit ve Sunam’ın 2 golüyle sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Yarı finalde Kocaderespor ile karşı karşıya gelen Karadenizspor sahadan Gökhan, Soner ve Faruk Yiğit’in golleriyle 3-1 galip ayrılarak finale adını yazdırmayı başardı. 2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda B Grubunda yer alan Güneyköyspor ise grubu 4 galibiyet ve 12 puanla lider tamamlamıştı. Yeşil Beyazlı ekip çeyrek finalde Her İlden Bir Nefes takımı ile eşlemiş mücadeleyi Veysel, Alaattin ve Rafet’in golleriyle 3-2 kazanmasına karşın Her İlden Bir Nefes takımının fazla kontenjan futbolcusu oynatmasından dolayı mücadeleyi 3-0 hükmen kazanmıştı.

Güneyköyspor yarı finalde ise Petula Samanlı takımı ile karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi Güneyköyspor Ayhan’ın 2 ve Yılmaz’ın golüyle 3-0 kazanarak finale çıkan bir diğer takım oldu. Ahmet Saraç Sahasında Güneyköy ile Karadenizspor takımları arasında oynanacak Merhum Gazeteci Mümin Gözüyılmaz anısına düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvası final müsabakası 16 Haziran Cumartesi günü saat 18:30’da başlayacak.

Müsabaka öncesinde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan Gençlikspor Bayan Futbol takımı gösteri müsabakası yapacak.

Editör: TE Bilişim