Mümin Gözüyılmaz adına düzenlenen turnuvada Trabzonspor’un eski futbolcusu Haluk Kulaçoğlu, Olgunlar Liginin ilk haftasında Coşkunspor ve Güneyköyspor takımları arasında oynanan müsabakada Coşkunspor formasını terletti.

Güneyköyspor’un farklı galibiyetiyle noktalanan müsabakanın ilk yarısında forma şansı bulan Kulaçoğlu, gösterdiği performansı ile eski günlerini aratmadı. . Turnuvaya izlemeye gelen taraftarlar eski şöhretli futbolcuları çıplak gözle imkanı bularak futboldan ve sahada verilen mücadeleden keyif almaya devam ediyor.

Haluk Kulaçoğlu Kimdir?

Türk sporunun efsane isimleri arasında yer alan Haluk Kulaçoğlu, 1993-1995 yılları arasında Trabzonspor’da futbol oynadı. 7 Eylül 1969 Kayseri doğumlu olan Kulaçoğlu, 91-93 yılları arasında Trabzon Telekomspor forması giydikten sonra Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor A.Ş.’ye transfer oldu. Bordo-Mavili kulüpte 2 yıl boyunca formasını terleten Kulaçoğlu, daha sonra bir diğer Süper Lig ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transferini gerçekleştirdi. İstanbul ekibinde 94-98 yılları arasında futbol yaşantısına devam etti. Kulaçoğlu, 1998 ve 2000 yıllarında Kayseri Erciyesspor takımında oynadıktan sonra sırasıyla Eskişehirspor, Tekirdağspor, Erzurumspor ve Giresunspor formalarını giydikten sonra futbol Makrobet hayatını noktaladı. Haluk Kulaçoğlu, 108 resmi maçta 45 gole imzasını attı.

Editör: TE Bilişim