Başkan Dr. Metin Oral, Afyon’da gerçekleştirilen Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Altınova Belediyespor Bayan Güreş Takımı’nı yemekte ağırladı.Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Türkiye Şampiyonasında 4 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya ile Türkiye Şampiyonu olan Altınova Belediyespor Bayan Güreş Takımı’nı yemekte ağırladı.
GENİŞ KATILIM
Yemeğe; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Gençlik Hizmetleri ve spor Yalova il Müdürü Metin Kaplan, Güreş Milli Takım Antrenörü Murat Gençtürk, Güreş İl Temsilci Selim Acar, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Tersane Spor Kulübü Başkanı Azizi Bozok, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Altınova Belediyespor Yönetimi, güreş hocaları ve sporcular katıldı.
“BÜYÜK BAŞARI”
Bayan Güreş Takımının çok büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Başkan Oral, “Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Başta önceki Kaymakamımız Nurullah Kaya olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim