TB2L’deki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor, FİBA antrenörü Orhan Güler, Sportif Direktör olarak anlaşma sağladı. Yaptığı flaş transferlerle iddialı bir kadro kuran temsilcimiz benchini de güçlendirdi.
Güler, basketbol yaşantısı boyunca Darüşşafaka, Ülker, Galatasaray, Türk Telekom, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde forma giydi. Yalova Group Belediyespor’da Dağhan Oğuz antrenörlük yapmaya devam ederken Orhan Güler hem Sportif Direktörlük yapacak hem de Oğuz’a yardım edecek. Ayrıca Tolga Üstün ve İsmail Erdoğan’da yardımcı antrenörlük görevine devam edecek. Ayrıca temsilcimizde Harun Yıldız’da masörlük görevini üstlenecek.
Yalova Group Belediyespor Şube Sorumlusu Murat Dönmez,” Bu sezon birinci lig iddiamız ve inancımız sürüyor. Birinci ligi gerek kadrosu ile gerekse devam eden organizasyonumuz ile hak ettiğimizi düşünüyoruz. Süper lige ve birinci lige hala başvuru yapmayan ve geleceği belirsiz 5-6 kulübümüz mevcuttur. Üst liglerde katılmayan herhangi bir takım yerine bizim ligimizden kimin davet edileceği yönetim kurulu kararı ile belli olacak. Birinci lige en hazır kulüp ve organizasyon olarak kendi kulübümüzü görüyoruz. Kurduğumuz kadro ve Orhan Güler takviyesi sonrası stuff olarak birinci lige davet edilmesek bile ikinci ligin en iddialı takımlarından bir tanesiyiz” dedi. 
Editör: TE Bilişim