TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Orhangazi Belediyespor yönetimi, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.
Bursa ekibinin İkinci Başkanı Recep Alemdar, yöneticileri Recep Çil, Bilal Gök, Sait Uçar’ın yanı sıra Yalova Tersaneler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Erkan, Milli Takım Güreş Antrenörü Murat Gençtürk, Sualtı Sporları İl Temsilcisi İbrahim İnce’de ziyarette yer alan isimler oldu.
Orhangazi Belediyespor İkinci Başkanı Recep Alemdar, Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile Yalova ve Orhangazi arasında yapılabilecek sportif faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunurken, “Gençlerin boş zamanlarını verimli geçirmek her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı bireyler olmalarını amaçladığımız bu yolda bizlere  destek olan başta Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalova ile Orhangazi arasındaki sportif faaliyetleri güçlendireceklerini belirten Spor İl Müdürü Metin Kaplan:” Gençlerin diyabet ve obeziteden uzak sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için, kötü alışkanlıklar, teknoloji ve internet bağımlılığından korunması ve spor yaparak zihinsel gelişimlerini olumlu etkilemesine yardımcı olmak bizlerin görevidir” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim