Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin 113. Yıl kutlamaları kapsamında Yalova’ya gelirken, BJK Tv’nin canlı yayınlan yaparak Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nu ardından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.
“Cebiroğlu’ndan destek istedi”
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,”Yalova’da çok taraftarımız var. İDO ile görüşerek Yalova ve Bursa’dan Kabataş’a direkt sefer koymak istiyoruz. Vodafone Arena deniz kenarında olduğu için deniz ulaşımı mümkün. Yalova’da  yatırım yapmak istiyoruz. Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’ndan destek bekliyoruz” dedi.
Yalova Valisi Selim Cebiroğlu da yaptığı konuşmada, “Beşiktaş’a yakışır bir stat yapılması bizleri mutlu etti. Vodafone Arena, Türk insanına sunulmuş müthiş bir eserdir. Fikret Orman çok büyük çaba gösterdi. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
“Salman’dan Orman’a plaket”
Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin sonunda Başkan Fikret Orman, imzaladığı Beşiktaş formasını Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a takdim etti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da günün anısına Başkanımız Fikret Orman’a plaket takdim etti.
“Orman, Merak edilen sorulara yanıt verdi”
Alman yıldız Mario Gomez’in transferi ile gelen soruya Fikret Orman, “Gomez Beşiktaş’ta oynayan bir oyuncu. Şuan bir sıkıntısı yok. Olmayacaktır” dedi. 
Vodafone Arena ile birlikte Beşiktaş’ın yeni bir devir açtığını belirten Orman,” Beşiktaş için bir devir kapanıyor bir devir açılıyor. Beşiktaş Dünya’nın en lüks en teknolojik stadına kavuşuyor. Onun içinde çok mutluyuz” şeklinde konuştu. 
Şampiyonluk şansının sorusuna yanıt veren Siyah Beyazlı ekibin Başkanı,” Ligde kalan sekiz maç var. Sekiz maçı da alırsak biz şampiyon oluruz. Futbol bir centilmenlik müsabakasıdır. Hangisi hak ediyorsa ki biz hak ettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe’de hak ettiğini düşünüyor. Normaldir. Sonucu futbolcuların belirleyeceği sahada oynanan bir spor olmasını temenni ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
“113. Yıl coşkuyla kutlandı”
  Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu 113. Kuruluş yıldönümü gecesine katıldı. Sporium Tesislerinde yapılan gecede Orman, Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl’ün hediye ettiği tabloyu Vodafone Arena’ya asacağını dile getirdi.  
  Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş, Türkiye’nin imkanları en geniş olan kulüp. Geliri en büyük olan kulüp. Taraftarıyla şahlanmış bir kulüp. İnşallah bu sene Vodafone Arena’da kupasını kaldıracak olan bir kulüp. Sizlerin vermiş olduğu maddi, manevi destek bir camia bütünlüğüyle de, Allah nasip etti son 10 günde stadımıza kavuşacağız. Beşiktaş açısından bir devir kapanıyor, bir devir açılıyor artık. Hep söylüyoruz, slogan haline getirdik. 2 büyük başkanımızdan, Şeref Bey’den ve Baba Hakkı’dan; ‘şerefinle oyna, hakkınla kazan.’ Ve bunu temsil eden camianın mensupları olarak şerefimizle oynayıp, hakkımızla kazanacağımız bir şampiyonluk kupası istiyoruz. O günlerden bu günlere geldik. İnşallah da hep beraber şampiyonluğu kazanacağız” dedi.
“YALOVA’YA YATIRIM YAPMAK İSTİYORUZ”
  Yalova’ya güzel bir tesis kazandırmak istediklerini belirten Orman, “Yalova’ya bir yatırım yapmak istiyoruz. Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl'ü tebrik ediyorum. İnşallah burada Beşiktaş’ımızı temsil edecek güzel bir tesis yapacağız. Bütün il arkamızda, bir öncülük yapmış oluruz. Allah onu da hep beraber açmayı nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim