Geride bıraktığımız hafta sonunda oynanan 2. Amatör Küme Play Off Grubu 5. Hafta müsabakalarında Ortaburunspor ile Elmalıkspor takımları karşı karşıya geldi. Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmayı Ortaburun takımı Sinan, Erhan ve Resul’ün golleriyle kazanmasına karşın 1. Amatör kümeye çıkma şansını kaybetti.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü başlarken, zaman zaman geliştirdikleri ataklarla gol aradılar. Müsabakanın ilerleyen bölümlerinde oyuna biraz daha ağırlığını koyan ev sahibi takım Ortaburunspor, gol için Elmalıkspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 30. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında sahanın etkili isimlerinden Sinan, meşin yuvarlağı Elmalıkspor fileleriyle buluşturarak durumu 1-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takımın etkili oyunu göze çarptı. Sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmasına karşın güçlü rakibi karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi takım Ortaburunspor, gol için Elmalıkspor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin son 10 dakikasında girildiğinde ise sahada adeta gol düellosu yaşandı. Karşılaşmanın 80. dakikasında gelişen Ortaburunspor atağında Erhan, takımını 2-0 öne geçiren golü rakip ağlara gönderdi. Konuk ekip Elmalıkspor kalesinde gördüğü ikinci golün şokunu üzerinden atamadan, 2 dakika sonra kalesinde bir gol daha görerek adeta çifte şok yaşadı. Karşılaşmanın 82. dakikasında gelişen ev sahibi takım Ortaburunspor atağında bu kez Resul sahneye çıkarak takımının üçüncü golünü Elmalıkspor filelerine gönderdi ve skor 3-0 oldu. Kalesinde üst üste gördüğü şok gollerle 3 farklı yenik duruma düşen konuk takım Elmalıkspor, üçüncü golden 1 dakika sonra ani geliştirdiği atak sonrasında penaltı kazandı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen A.Tarık, meşin yuvarlağı Ortaburunspor ağlarıyla buluşturarak durumu 3-1’e getirdi. Kalan dakikalarda Ortaburunspor bir gol daha bulmasına karşın gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Baskısını son dakikaya kadar sürdüren Ortaburun takımı gol arayışlarını sürdürmesine karşın 90 dakika Ortaburunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

2.Amatör Küme Play-Off

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Erdal Minnetoğlu***, Kenan Kurşuner***, Yücel Taştan***

Ortaburunspor: Mesut***, Resul***, Emirhan***, Emrah***, Erhan***, Emre***, Resul***, Burak***, Sinan***, Sefer***, Dinçer***

Elmalıkspor: A.Volkan*, Sergen*, Cüneyt*, Okan*, Deniz*, T.İbrahim*, Mustafa*, Adil*, Samet*, Murat*

Goller: Dk. 80 Erhan 1-0, Dk. 82 Resul 2-0, Dk. 83 A. Tarık (Pen) 2-1, Dk. 90 Sinan 3-1

 

Editör: TE Bilişim