2012-2013 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek Sarı Yeşilli ekip oluşturduğu yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı.

Altınova Belediyesi Soysal Tesisleri’nde yapılan ilk toplantıya yeni yönetim kurulu tam kadro katılarak gövde gösterisi yaptılar.

Altınova Belediyespor’da Başkan Metin Oral olurken, Nusret Karaalioğlu, Fevzi Arıcı ve Kenan Sarıkaya başkan yardımcısı, Yener Yiğit İdari İşler Sorumlusu, Sinan Türkoğlu Futbol Şube Sorumlusu, Mustafa Yurt Genel Kaptan, Ercan Demirel Basın Sözcüsü, Güven Sazil Altyapı Sorumlusu, Sedat Ok Federasyon Sorumlusu, Kemal Yerebatan Mali İşler Sorumlusu, Yusuf Yılmaz Taraftar Sorumlusu, Resul Baltacı Tesisler Sorumlusu ve Arif Yazıcı ile Musa Toksöz üye olarak görev yapacak.

İlk toplantıda ayrıca transfer komitesini de oluşturduklarını belirten Altınova Belediyespor Basın Sözcüsü Ercan Demirel, “Hafta başında gerçekleştirdiğimiz görev dağılımı toplantısı sonrasında transfer komitemizi oluşturduk. Öncelikle takımın başına getireceğimiz hocayı belirledikten sonra transfer çalışmalarına başlayacağız. Kafamızda henüz bir isim belirlemedik ancak göreve gelecek olan yeni hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştireceğiz. En düşük bütçeyle ancak nokta transferler yaparak yeni sezonda hedefi olan ve şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım kuracağız. 2012-2013 futbol sezonunun öncelikle Altınova Belediyespor camiasına, yeni yönetim kurulumuza ve tüm kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Altınova Belediyespor görev dağılımı şu şekilde;

Başkan: Dr. Metin Oral

Başkan Yardımcısı: Fevzi Arıcı

Başkan Yardımcısı: Nusret Karaalioğlu

Başkan Yardımcısı: Kenan Sarıkaya

İdari İşler Sorumlusu: Yener Yiğit

Futbol Şube Sorumlusu: Sadık Sinan Türkoğlu

Genel Kaptan: Mustafa Yurt

Basın Sözcüsü: Ercan Demirel

Altyapı Sorumlusu: Güven Sazil

Federasyon Sorumlusu: Sedat Ok

Mali İşler Sorumlusu: Kemal Yerebatan

Taraftar Sorumlusu: Yusuf Yılmaz

Tesisler Sorumlusu: Resul Baltacı

Üye: Arif Yazıcı

Üye: Musa Toksöz

 

Editör: TE Bilişim