Özçelik, 2013 yılında Yalova’da yapılan taekwondo çalışmaları ile ilgili hem Milli takımdan arkadaşı hem de üniversiteden hocası Federasyon Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin’e bilgi verdi.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteği ve bünyesinde yapılan çalışmalar neticesinde Taekwondo branşının Yalova’da en fazla lisanslı sporcuya sahip branş haline geldiğini ifade eden Özçelik, yıllardır yapılamayan il şampiyonasının 2013 yılında başarılı bir şekilde yapıldığını, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle okul spor salonlarında çalışmalar başladığını, bu çalışmaların halen devam etmekte olduğunu dile getirerek Yalova İlinde Takwondo branşına emek veren herkesin başarıda payı olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Haftanın 7 günü çalıştıklarını dile getiren Hakime Özçelik, bu spora ilgi duyan, merak eden ve ileride başarılı bir sporcu olmak isteyen herkesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak yapılan Taekwondo çalışmalarına davet etti.

 

Editör: TE Bilişim