Bu sene dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası cafe/restoran ve Mağaza takımlarının yer aldığı final mücadelesiyle son buldu. Mağaza takımı, C/R takımını  bulduğu muhteşem gollerle 5-4 mağlup ederek şampiyon oldu.

Maçta çok fazla gol pozisyonu olmakla birlikte başarılı olan atışlarla mağaza birimi kendini şampiyonluğa taşıdı.

Günün diğer maçında ise Market ve işletme takımları 3.4.’lük maçında karşı karşıya geldiler. Maçı kazanan Market takımı 3.olurken işletme takımı turnuvayı son sırada tamamladı.

Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde Şampiyon Mağaza takımına kupasını Yalova Özdilek C/R Müdürü Serdar Temel takdim ederken, Turnuva gol kralı olan Market takımı oyuncusu Gökhan Bektaş’a ödülünü Yalova Özdilek Personel Şefi Hüseyin Uzmanoğlu, Turnuvanın en centilmen futbolcusu ödülünü ise Yalova Özdilek Depo Şefi Selçuk Biçer Market takımı oyuncusu Murat Karaduman’a takdim etti.

Özdilek çalışanlarının da ilgiyle izleyip birimlerine destek verdiği Özdilek Futbol Turnuvasının önemine ve güzelliğine değinen Yalova Özdilek Yetkilileri “Bizim için vazgeçilmez olan çalışan memnuniyetini sağlamada, rekabet ve birlikteliğin bir arada yaşandığı bu tür organizasyonlar büyük önem teşkil etmektedir. Çalışanlarımız olumlu yönde etkilenmekte ve motivasyonları artmaktadır” dedi.

 

Editör: TE Bilişim