Yalova’yı gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Kadıköyspor’da transfer görüşmeleri sürüyor.
İddialı bir ekiple mücadele etmek istediklerini belirten Kırmızı Siyahlı ekibin başkanı Mustafa Özel, BAL’da 24 kişilik kadro ile mücadele edeceklerinin altını çizerek şuana kadar 8 transfer yaptıklarını söyledi. Teknik direktör sorununu İsmail Dilsizoğlu ile çözen Kadıköyspor’da iç ve dış transfer görüşmeleri aralıksız sürüyor.
Kadıköyspor Kulübü Başkanı Mustafa Özel,” Hocamız İsmail Dilsizoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuana kadar 8 transferi tamamladık. Ramazan Bayramına kadar hepsini tamamlamak istiyoruz. Ardından bu isimleri açıklayacağız. Bu sezon 24 kişilik bir ekiple mücadele edeceğiz. Genç ve dinamik bir takım olmak istiyoruz” dedi.
“Başkanımız Mehmet Şahin’e teşekkür ediyorum”
Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’den büyük destek gördüğünü belirten Başkan Özel,” Kadıköy Belediye Başkanımız Mehmet Şahin’e teşekkür ediyorum. Hem elde edilen Süper Amatör Küme şampiyonluğunda hem de yeni sezon öncesinde bizlere büyük destek oluyor. Hem maddi hem de manevi her zaman yanımızda olması bize güven veriyor. Başkanımız ile birlikte Kadıköyspor daha güçlü. Belde halkı olarak kenetlenmiş bir şekilde Yalova’mızı Bölgesel Amatör Ligde temsil edeceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim