Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Özel Melekler Spor Kulübü, geçtiğimiz aylarda Antalya’da gerçekleşen turnuvalarda derece elde eden sporcularını plaketle ödüllendirdi. 
Yalova Uygulama Oteli’nde düzenlenen organizasyonda Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ertan Arabacı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan, Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı, Tut Elimden Derneği Başkanı Güldane Kılıç ve Biz de Varız Engelliler Derneği Başkanı Ergül Dağcı yer aldı.
Türkiye Özel Sporcular Federasyonu’nun Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlediği Bölgeler Arası Atletizm Yarışmalarında uzun atlamada ve atletizmde birinci olan Abdullah Temel’e plaketini Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan verdi. 
Uzun atlamada ve atletizmde yine birinci olan bir diğer sporcu Barış Akgül de plaketini Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ertan Arabacı’nın elinden aldı. Atletizm branşında kategorisinde birincilik elde eden Barış Altınküpe’ye plaketini, Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan takdim etti. Atletizm yarışmalarına katılma hakkı kazanan Mahmut Sayan’a da Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı plaket verdi. Masa tenisi yarışmalarında ilimizi temsil eden Edanur Aksoy, plaketini Tut Elimden Derneği Başkanı Güldane Kılıç’ın elinden alırken; Beyza Erbakış’a da plaketini Biz de Varız Engelliler Derneği Başkanı Ergül Dağcı verdi.
Editör: TE Bilişim