Özeller Futbol Ligi A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü ikinci haftada Ege deplasmanında İzmir Hasan Tahsin İş Okulu Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup ederek grupta 2'de 2 yaptı.Puanını 6'ya yükselten temsilcimize galibiyeti getiren gollere ise Fuat Bicup ve Sefa Durmaz attıkları gollerle getirdiler.

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Fatih Olğun, ligin en zor deplasmanından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bornova Şehir Stadyumunda oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan maçın ikinci yarısına temsilcimiz Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü etkili başlayan taraf oldu. Yalova’nın özel sporcuları müsabakanın 47. dakikasında gelişen atakta Fuat Bicup’un golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunda kontrolü eline alan Yeşil-Beyazlılar farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeyi sürdürdü. Mücadelenin 68. dakikasında gelişen atakta Sefa Durmaz durumu 2-0’a getirdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi. 

Editör: TE Bilişim