Türkiye Futbol Federasyonu “Grassroots” ile Yalvoa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’na özel futbol maçı düzenledi.
Yalova’nın genç ve dinamik antrenörü Aytaç Yaka’nın organize ettiği Amatör Saha 1’de yapılan maçı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok’ta takip etti. Mavi Şimşekler ile Yeşil Timsahlar arasında centilmence gerçekleşen ve 2-1 biten maçı ise il hakemlerinden Sinem Gül yönetti.
Sahada hünerlerini sergileyen özel futbolculara madalya ve kupalarını taktim eden Başkan Vefa Salman,” Hayatın her alanında var olan, yüreği kocaman, engelleri küçük arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.
Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul ,”Birlikte olmak çok güzeldi. Ziyaretimize gelen Yalova Belediye Başkanım Vefa Salman'a teşekkür ederim. Projeyi hayata geçiren antrenörümüz Aytaç Yaka’yı da bir kez daha tebrik ediyorum. Bu dünyada yaşanacak çok daha güzel şeyler var” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim