23 Nisan'da yapılan üçüncülük dördüncülük maçında rakibini penaltı atışları sonrasında 4-3 mağlup eden Osmaniye Aile Sosyal Politikalar Spor Kulübü üçüncü olma başarısı gösterdi. Ordu Özel Sporcular Kulübü ise Türkiye dördüncüsü oldu.

Final maçında ise İzmir ekibi Hasan Tahsin Spor Kulübü ile Bursa Mehmet Torun Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan maçın ilk yarısını İzmir ekibi 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da 3 gol bulan Hasan Tahsin Spor Kulübü sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrılırken Türkiye Şampiyonu oldu.

Maçın ardından yapılan ödül törenin Özeller Türkiye Futbol Şampiyonasını dördüncü sırada tamamlayan Ordu Özel Sporcular Kulübü’ne plaketini Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olğun verdi. Penaltı atışları sonrasında üçüncü olan Osmaniye Aile Sosyal Politikalar Spor Kulübü’ne kupasını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan takdim etti.

Final maçını kaybederek ikincilikle yetinen Bursa Mehmet Torun Spor Kulübü kupasını Yalova PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan verdi. Final maçını 5-0 gibi farklı skorla kazanarak Türkiye Şampiyonu olan İzmir ekibi Hasan Tahsin Spor Kulübü ise kupasını Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyaz Eruslu’nun elinden aldı.

Ayrıca turnuvaya destek veren Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyaz Eruslu’ya ve Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan’a plaket verildi.

Editör: TE Bilişim