Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi geleneksel hale getirdiği iftar yemeği bu yıl TİGEM Tesislerinde gerçekleştirildi. Yemeğe FIFA Kokartlı hakem Halis Özkahya’da katıldı.
İftar yemeğine İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, TFFHGD Yalova Şube Başkanı ve Ulusal Hakem Sefa Demir, İl Eğitimcisi ve Ulusal Gözlemci Müfit Silahtaroğlu, FİFA Hakemi Halis Özkahya’nın yanı sıra klasman hakemleri, bölgesel hakemler, il hakemleri aileleriyle yer aldı.
TFFHGD Yalova Şube Başkanı Sefa Demir, “Derneğimizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar organizasyonumuza bu yıl da yoğun bir katılım oldu. Yalova’da ki hakem camiası olarak her yıl büyüyoruz. Yeni sezonun hakem camiamıza ve tüm futbol birimlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Terfi eden hakemlerimizi de tebrik ediyorum” dedi. 
Gecede hakemliği bırakarak gözlemciliğe başlayan İlhan Akşakar’a, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç ve terfi eden hakemler Uğur Akalp ve Kadir Beyaz’a sertifikalarını FİFA Hakemi Halis Özkahya verdi.
Editör: TE Bilişim