Özkara aynı zamanda kurulan kulübün Yalova’da yaşayan engelli sporcuların koordinasyonu ve daha aktif sporcu yetiştirme yönünde çalışmalar yapacaklarını Spor İl Müdürlüğü'nün desteklerini beklediklerini belirtti.

Kaplan bu konuya sıcak baktığını, imkânlar dâhilinde, yapılacağını belirtti. Yakında açılacak olan olimpik yüzme havuzundan engelli sporcularımızın faydalanabileceklerini söyledi.

Yalova Engelsiz Yaşam Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özkara," Kulübümüz 7-8 dalda spor faaliyetlerini yürütmek üzere yola çıkmıştır. Kısa sürede sporcu sayısını arttırarak yol almayı hedefliyoruz. Spor kulübü olarak bütün engellilerin bir şekilde spor yaparak hem bedensel ve hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak çabasındayız. Spor çalışmalarında başarı gösteren sporcuları destekleyerek kulübümüzü, ilimizi ve ülkemizi temsil edebilecek sporcular yetiştirmek en öncelikli amacımızdır. Yönetim kurulu olarak ilgi ve destekleri için Sayın İl Müdürümüz Metin Kaplan ve spor camiasına teşekkür ederiz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim