Ankara’da bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapılan 24. Olağan Genel Kurula 81 ilin delegeleri katıldı. Mevcut başkan İsmail Dilber oy birliğiyle yeniden genel başkanlığa seçilerek güven tazelerken, Yalova TÜFAD Başkanı Mütahir Özliman ise yönetim kurulu yedek üyeliğine seçildi.

1000 delegenin yer aldığı genel kurula Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, TASKK Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TVF Başkanı Akif Üstündağ, KKTC Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş, TASKK Kurcusu ve 1980-1995 dönemi Genel Başkanı Rıza Sümer onur konukları olarak katıldılar.

TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber gerçekleştirdikleri projeleri ve sonuçlarını açıklarken TÜFAD olarak futbolumuzun tabanını oluşturan çocuklarımızla ilgili "Çocuğun ve Topun Olduğu Her Yerde TÜFAD Olacaktır" sloganı altında projeler üretmeye devam edeceklerini açıkladı. Ayrıca Teknik Adamlarımızın hak ve alacakları ile ilgili TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulında(UÇK) bir çok sorunun çözümlendiğini dile getirdi ve Başkan yardımcılığını da yapmakta olduğu Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği (AEFCA) içerisinde, TÜFAD'ın Avrupa' nın en büyuk Futbol Antrenörleri Derneği olduğunu özellikle vurguladı.

Editör: TE Bilişim