Altınova Belediyespor’un Genel Kaptanı Muhsin Kaya’nın futbolda ki kara bir leke olduğuna vurgu yapan Parıltan, Altınova Belediyespor’lu yöneticilerin teşvik primi iddialarının ise asılsız olduğunu söyledi.

Sahada aslanlar gibi mücadele ettiklerini belirten Tavşanlı Belediyespor teknik patronu Teoman Parıltan,” Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü deplasmanda Altınova Belediyespor ile oynadığımız müsabakada saha içindeki hareketleriyle oyunu geren bir Muhsin Kaya’yı gördük. Futbolcularımla sürekli uğraştı ve hep bağırarak bunlar buraya oynamaya gelmemişler söylemlerinde bulunarak tahrik etti. Devre arasında soyunma odasının bulunduğu alanda iki takım oyuncuları kavga etti. Altınova Belediyespor’un file bekçisi şahsıma 2-3 defa yumruk salladı. Ayrıca hakem triosu olaylar sebebiyle mücadeleyi 30 dakika geç başlattı. Çünkü Yalova’dan çevik kuvvet ekibi istedi. Altınova Belediyespor’lu bazı idareciler bunlar teşvik primi almış diyerek ortamı daha gerdiler. Biz Tavşanlı Belediyespor olarak sahada aslanlar gibi savaşıp elimizden gelenin en iyisini yaptık ve alnımızın akıyla ayrıldık. Tavşanlı Belediyespor kulübü kimseden teşvik primi almaz. Ancak şampiyonluğa oynayan takımların tek düşüncesi var oda bize gelen takımlar oynamasın yenilsin. Futbolda böyle bir şey söz konusu olamaz ve Altınova Belediyespor’un Genel Kaptanı Muhsin Kaya, futbolun kara bir lekesidir. Böylesine güzide bir camiaya sürekli düşman kazandırıyor ve Yalova’daki diğer takımların kendilerini sevmediğini söyleyip kulübü suçlu durumuna düşürüyor” şeklinde konuştu.

EMEKLERİNE GÖLGE DÜŞÜRÜYORLAR

Şampiyonluğa koşan Altınova Belediyespor’un bu tarz olaylarla başarısına gölge düşürdüğüne vurgu yapan tecrübeli teknik adam,” Unutulmamalıdır ki Altınova Belediyespor Kulübü 18 hafta boyunca liderlik koltuğunu bırakmamıştır ancak bu tarz olaylar böylesine güzel bir duruma gölge düşürmektedir. Yalova’dan bir tane bile topçu almam diyen ve futbolcularını gaza getirip onları Yalova düşmanı yapanda Muhsin Kaya’dır. Buradan kendisine sesleniyorum suçu federasyonda ya da diğer takımlarda değil kendinde ara. Sahada Genel Kaptan gibi değil holigan gibi davranıyor. Kendisine göre herkes suçlu ama o suçsuz. Şampiyon olacağız diye gözleri hiçbir şeyi görmüyor ve aşırı derecede hırs yapmışlar. Bir sürü düşman kazandıktan sonra şampiyon olsan ne olur. Sonuçta çıkacağın yer gene amatör lig. İnşallah çıkarda ben dahil çok kişi mutlu olur. Altınova Belediyespor’un başarılı antrenörü Yaşar Nalbantoğlu’na teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi karşıladı ve maç sonunda yolcu etti. Ayrıca hakem triosundan söz etmeden geçmeyeceğim. Müsabakayı yöneten Tolga Atasever’e ve yardımcılarına çok teşekkür ediyorum. Tarafsızca çok iyi bir maç yönettiler”dedi.

Editör: TE Bilişim