Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova VİP, 25. Haftada ligin son sırasında yer alan 55 Gençlik’e bugün konuk olacak.
Samsun Yeni Yaşar Doğu Spor Salonunda oynanacak müsabaka 13:00’da başlayacak. Karşılaşmada Hakan Mutlu-Dursun Uğral hakem ikilisi görev yapacak. Yalova’nın perileri Samsun’a Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Urla Belediye galibiyetinin morali ile gitti. Son hazırlıklarını Yeni Yaşar Doğu Spor Salonunda yapan Yalova VİP’te Şeyma Kum ve İrem Beriş sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Urla Belediye maçında sakatlıklarına rağmen oynayan Betül Kalfalı ve Bojana Vulic’inde bu maçta dindirilmesi bekleniyor. Ligin en genç takımı olan 55 Gençlik ise şuana kadar oynadığı 24 maçın 24’ünü de kaybederken, son sırada yer alıyor.
Yalova VİP başantrenörü Caner Yıllar,” Rakibimiz ligin en zayıf ekibi olarak görünüyor. Ancak bizleri zorlayacaklarına eminiz. Bu maçta Şeyma ve İrem’den faydalanamayacağız. Sakatlıkları devam eden Betül ve Bojana’yı dinlendirip genç oyuncularımdan faydalanmak istiyorum. Bu maçı da kazanıp hafta sonunda evimizde oynayacağımız Bodrum maçına 3’de 3 yaparak moralli girmek istiyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim