Kadın basketbolunda ki temsilcimiz Yalova VİP’in düzenlediği Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası bugün start alıyor. 3 gün boyunca Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin güçlü ekipleri Ankara Ormanspor, Balıkesir Edremit Belediyesi Gürespor, İzmit Belediyespor ve Yalova VİP basketbol şöleninde ter dökecek.
19 Eylül pazartesi günü 90. Yıl Spor Salonunda saatler 14:00’ı gösterdiğinde Ankara Ormanspor-İzmit Belediyespor karşı karşıya gelecek ve Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası başlamış olacak. Günün ikinci maçında ise saat 16:00’da Yalova VİP ile Edremit Belediyesi Gürespor kozlarını paylaşacak.
Turnuva ile ilgili açıklama yapan Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı, "geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve Zafer Haftası dolayısıyla, Zafer Kupası adı altında yaptığımız turnuvamızın ikincisini, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, gerek Demokrasi şehit ve gazilerimiz, gerekse vatan savunmasında şehit düşenlerimiz ve gazilerimiz adına “Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası" adını verdik. Şükran borçlu olduğumuz insanlarımıza yakışır centilmenlikte ve kazasız bir turnuva olmasını diliyorum. Bu sezon Final Four'un en güçlü adaylarından olan üç takımımızı davet ederek, turnuvanın Yalovalı basketbol severler içinde kaliteli geçmesini istedik. Gelen üç takımımıza, Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne, Basketbol Federasyonu'na, İl Basketbol Temsilciliği'mize ve katkıda bulunan tüm destekçilerimize teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

 

Editör: TE Bilişim