Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi play-offu ikinci maçında Yalova VİP, saha ve seyircisi önünde Çankaya Üniversitesi’ni ağırlayacak. 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak maç saatler 18:00’ı gösterdiğinde start alacak.
Ankara’da oynanan ilk maçı Çankaya ekibi 32 sayı farkla 76-44 kazanmıştı. Yalova VİP Antrenörü Caner Yıllar, bugün oynayacakları maçı kazanarak seride durumu 1-1’e getirip son maça şanslarını taşımak istediklerinin altını çizdi.
“Biz zor seviyoruz” 
Her zaman zoru sevdiklerini belirten Yıllar,” İlk mücadelede açılan farkı bir türlü kapayamadık. Dış atışlarımız gelmedi ve savunmada yeterli sertliğe kavuşamadık. Maçın skoru gerçek sonucu yansıtmıyor. Kaybedeceğimizi anlayınca as oyuncularımızı ikinci karşılaşmayı düşünerek kenara aldık. 1 sayı ya da 20 sayıyla kaybetsek de bir şey değişmiyordu. İkinci maçta rakibimizin yabancısı sahada olacak ve daha güçlü bir rakip bizi bekliyor. Biz zoru seviyoruz. Bu maçta taraftar desteği ile büyük bir sürprize imza atıp, seriyi üçüncü maça taşımak istiyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim