Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Yalova VİP, 1 haftalık Yalova kampının ardından çalışmalarını İstanbul Kartal’da sürdürüyor.  İTO Spor Salonunda sportif direktör Caner Yıllar nezaretinde günde çift antrenman yapan Periler, lig ve kupa hazırlıklarını yoğun tempoda gerçekleştiriyor.
Öte yandan temsilcimiz Yalova’da 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Tekirdağ Enerji, 55 Gençlik ve Edremit Belediyesi Gürespor’un yer alacağı 4’lü turnuva organize edecek. İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlayacak olan Yalova VİP, hafta sonunda Yalova’ya gelerek çalışmalarına 90. Yıl Spor Salonu’nda kaldığı yerden devam edecek. 
Yoğun tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yalova VİP Sportif Direktörü Caner Yıllar,” Lig ve kupa hazırlıklarımız sürüyor. Şuanda Kartal’da çalışmalarımızı yapıyoruz. Hafta sonunda Yalova’ya gelip burada antrenmanlarımızı yapacağız. Ayrıca Tekirdağ Enerji, 55 Gençlik ve Edremit Belediyesi Gürespor’un yer alacağı turnuva organize edeceğiz. Tüm Yalovalıları bu turnuvaya takımlarını desteklemeye davet ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim