Temsilcimizde Merve Yazıcı 16 sayı 12 ribaunt ve Nurçin Akşehir 12 sayı 10 ribaunt ile double double yaparken ev sahibi Yunus Emre Spor’da 24 sayı atan Yağmur Dalman en skorer oyuncu oldu. Ligin ilk devresinde 20 sayı farkla 72- 52 mağlup olan Yalova’nın perileri bu kez rövanşı almış oldu.

Karaman Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Yunus Emre Spor Ayçin Aksoy, Merve Özsuveren, Yağmur Aksoy, İlkay Kalayci ve Yağmur Dalman’dan oluşan kadrosuyla parkede yer alırken temsilcimiz VİP Atakent Hastanesi Gençlikspor ise Zeynep Ebru Çakmak, Deniz Tek, Ayça Okutan, Melis Eren ve Nurçin Akşehir’den oluşan 5’lisi ile potada ki mücadele yer aldı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğine iyi başlayan taraf VİP Atakent Hastanesi Gençlikspor oldu. Pota altından üst üste sayılar bulan Yalova’nın perileri ilk çeyreği 17 sayı farkla 26- 9 önde tamamlamasını bildi.

İlk çeyrekte ki ivmeyi ikinci çeyreğe de taşıyan temsilcimiz pota altında Ayça ve Nurçin ile sayılar bulurken çeyreğinin sonunda toparlanan Yunus Emre Yağmur Dalman’ın sayıları ile oyuna tutunmaya çalışsa da bu çeyreği temsilcimiz 18-16 önde tamamlarken soyunma odasına 44-25’lik skor avantajıyla gitti.

Müsabakanın üçüncü setinde ise ev sahibi Yunus Emre Spor rüzgarı esti. İlk iki periyotta ki tutuk oyununu atan Karaman ekibi Yağmur Dalman ve Merve Özsuveren’in sayılarları ile etkili olurken bu çeyreği 19-13 önde tamamlamasını bildi.

Karşılaşmanın 4. çeyreği ise başa baş geçti. Her iki takımda birbirlerinin potalarına sayılar bırakırken bu çeyreği önde tamamlayan taraf 12-11’lik skorla ev sahibi Yunus Emre Spor olmasına karşın, ilk iki çeyrekte açtığı farkı iyi koruyan Yalova ekibi VİP Atakent Hastanesi Gençlikspor karşılaşmayı 12 sayı farkla 68-56 kazanan taraf oldu.

Karaman’dan galibiyet ile dönen VİP Atakent Hastanesi Gençlikspor puanını 21’e çıkartarak 7. sırada ki yerini korurken Yunus Emre Spor ile puan farkını ise 2’ye çıkarttı.

 

T.K.B.2.L.

Salon: Karaman Kazım Karabekir Spor Salonu

Hakemler: Nuray Satılmış ***, Ali Gögaltın***

Yunus Emre Spor: Ayçin Aksoy**(9), Merve Özsuveren***(15), Yağmur Aksoy*, İlkay Kalayci**(8), Yağmur Dalman****(24)-Emray Gökçe Akdaş*, Damla Dilşad Akcaşar*, Cansu Güvel*

VİP Atakent: Zeynep Ebru Çakmak***(8), Deniz Tek***(5), Ayça Okutan****(16), Melis Eren***(11), Nurçin Akşehir****(12)- Merve Yazıcı****(16)

Periyotlar: 1. Periyot 26-9 (VİP Atakent), 2. Periyot 18-16 (VİP Atakent),

3. Periyot 19-13  (Yunus Emre), 4. Periyot 12-11 (Yunus Emre)
Editör: TE Bilişim