Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde yer alan Yalova VİP, yeni sezon hazırlıklarına 14 Ağustos pazartesi günü başlayacak. 90. Yıl Spor Salonunda yapılacak 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanı öncesinde oyuncular sağlık kontrolünden geçecekler.
Geçen seneki kadrosundan sadece Banu Yıllar, Tuğba Battal ve İrem Beriş’le anlaşan VİP, Tillie Costa, Bahar Gökçeri, Elif Çiğdem Anaç, Gülnur Akpınar ve Ülkü Tuncel’i transfer etmişti. Kadın basketbolundaki temsilcimiz bu yıl turnuva düzenlemezken, İzmit, Balıkesir, Edirne, İzmir yada Mersin’de yapılacak turnuvalardan birinde boy göstermesi bekleniyor.
Öte yandan Yalova VİP’te gözler, 9 Ağustos Çarşamba günü Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılacak kura çekimine çevrildi. İstanbul’daki kura çekiminde temsilcimizi başkan Murat Yapıcı temsil edecek.
14 Ağustos Pazartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda bir araya gelecek VİP’li oyuncular ve teknik heyet, 16.30’da sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek. TKBL’deki ekibimiz bir sonraki etapta İstanbul’da çalışmalarını sürdürecek ve Federasyonu Kupası maçlarına burada hazırlanacak.

 

Editör: TE Bilişim