Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 12. Haftasında Yalova VİP, bugün Orduspor’u ağırlayacak. 90. Yıl Spor Salonunda 18:00’da başlayacak maçta Seda Esen-Murat Zafer ikilisi düdük çalacak. Evinde TED Ankara Kolejlilere ardından deplasmanda Mersin BŞB Gelişim’e mağlup olan Yalova’nın perileri seriyi Orduspor karşısında kırmak istiyor.
Temsilcimizin tecrübeli başantrenörü Caner Yıllar, “Bundan sonraki karşılaşmalara odaklanıyoruz. Çarşamba günü bizim için çok önemli bir maç var. Orduspor, ligin güçlü takımlarından biri ve takipçimiz. Orduspor’u yenerek yeniden üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Çünkü hafta sonu İzmit Belediyespor ile deplasmanda oynayacağız. Sonraki haftada da lig lideri Beckerspor karşısına çıkacağız. Lig üçüncüsü ve birincisi ile oynamadan, Orduspor karşılaşmasını kazanmak istiyoruz. Bunun için taraftara ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
“Meryem Gitti Emine Geldi”
Daha önce Damla Üredi’yi Mersin Kurtuluşspor’a göndererek yerine Ferko Ilgaz Kastamonu’dan Şeyma Kum’u alan Yalova VİP, bir transfer daha yaptı. Bir süredir ailevi nedenlerden dolayı takımla antrenmanlara çıkamayan Meryem Kolaylı ile yollarını ayıran temsilcimiz kadrosunu ise Bilyoner.com Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden Yakındoğu Üniversitesi BGD takımından 1998 doğumlu genç oyuncu Emine Koç’u transfer etti.
Kısa forvet oynayabilen genç oyuncu bu sezon 3 maça çıkarken 1.7 sayı ve 1 ribaunt ortalamaları ile oynadı.

 

Editör: TE Bilişim