Sezonu Bölgesel Amatör Lige geçiren ve inişli çıkışı grafik çizen Armutlu Belediyespor mu yoksa, Süper Amatör Ligi rakipsiz bir şekilde şampiyon olarak tamamlayan Esenköyspor’un mu 2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğini zorlu 90 dakika belirleyecek.

Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Ligin sona ermesiyle birlikte Bölgesel Amatör ligde mücadele edebilmek için oynanacak play-out maçına kalan takımlar belli oldu. Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Armutlu Belediyespor 22. Haftada Bursa Merinosspor A.Ş.’ye mağlup olmasının ardından 29 puanla Altınova Belediyespor’un altında kalarak play-out maçına kaldı.

Öte yandan Süper Amatör Ligde şampiyonluğunu haftalar öncesinde garantileyen ve geçtiğimiz hafta sonunda şampiyonluk kupasına kavuşan Esenköyspor ise play-out maçına adını yazdırmıştı. Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmek isteyen Süper Amatör Lig şampiyonu Esenköyspor ile Bölgesel Amatör Ligde kalarak gelecek sezon şampiyonluğa oynamak isteyen Armutlu Belediyespor arasında Yalova Atatürk Stadyumunda15 Nisan Pazar günü saat 15:00’da oynanacak play-out maçının nefesleri kesmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim