Sakarya Yeni Erenler Stadında oynanan müsabakayı Kocaeli ekibi 4-0 kazanırken, temsilcimiz Polisgücü karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Hacı Hızır Şafakspor’a galibiyeti getiren gollerin hepsini Oğuzhan Bakar atarken, temsilcimizde Sezer ve Kadir kırmızı kartla oyun dışı kalan futbolcular oldu. Lacivert Turunculu ekibimizde ilk 11’in daimi oyuncuları  Yaşar Korkmaz ve Murat Aktaş hastalandıkları için forma giyemedi.

Sakarya’nın ev sahipliğini yaptığı Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçları kapsamında A Grubunda Hacı Hızır Şafakspor ile Polisgücü karşı karşıya geldi.  Sakarya Yeni Erenler Stadında oynanan maça Kocaeli ekibi çok iyi başladı ve 10. dakikada Oğuzhan Bakar’ın golüyle 1-0 öne geçti. Hacı Hızır Şafakspor 33’te gol perdesini açan Oğuzhan Bakar ile farkı 2’ye çıkartırken bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. Maçın ikinci yarısının 40. dakikasında Polisgücü’nden Sezer gördüğü ikinci sarı kart sonrasında kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Rakibinin eksik kalmasını fırsat bilen Hacı Hızır Şafakspor 65 ve 70. dakikalarda Oğuzhan Bakar temsilcimizin filelerini havalandırırken maçında skorunu 4-0 olarak tayin etti. Maçın bitiş düdüğü sonrasında Polisgücü’nde Kadir maçın hakemine itiraz etmesinden dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalırken cezalı duruma düştü. Temsilcimiz 2. maçını 15 Mart Cumartesi günü Yeşil Bursa ile karşı karşıya gelecek.

 

Editör: TE Bilişim