2012 yılında kurulan kulüp 5 yıldır judo branşında faaliyet gösterirken yeni dönemde bocce ve halk oyunlarında da faaliyet gösterecek.

Rad Gençlik ve Spor Kulübü’nün kongresi sonrasında başkanlığa Meryem Biçer seçilirken, Taner İnatlı genel sekreter, Didem Eliaçık başkan yardımcısı, Zafer Erbakış halk oyunları sorumlusu ve Meral Evcin Özdemir  ise kültür sanat ve gençlik faaliyetleri sorumlusu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Rad Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Meryem Biçer,” 2012 yılında kurulan ve Tescil edilen sadece Judo Branşında Faaliyet gösteren  Rad Gençlik ve spor kulübü; Yaklaşık 5 yıldır  Judo branşında Türkiye, Balkan Şampiyonalarında önemli dereceler elde ederek Yalova’mız alt yapısından sporcu yetiştiren ve Milli takıma sporcu veren Başarılı bir spor kulübüdür.Kurucumuz Timuçin Biçer’in önderliğinde uzun zamandır Dezavantajlı gruplar ile başarılı çalışmalar yapılmakta ve önemli neticeler elde edilmiş olup çalışmalar devam etmektedir.Çalışmaların yaygınlaşması ve hedef kitlenin genişlemesi adına spor kulübümüze 2 yeni branşta faaliyet gösterme kararı aldık. Bu suretle, 2.Olağan Genel kurulumuzda yönetim kurulumuza bocce antrenörü Didem Eliaçık ve halk oyunları antrenörü Zafer Erbakış’ı dahil etmekle daha güçlü bir yönetim oluşturduk. Konusunda uzman ve kendini ispatlamış konularına güçlü bir yönetim oluşturarak gençliğimize daha iyi hizmet etmeyi amaçladık” dedi.

Editör: TE Bilişim