Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Çeyrek Final müsabakalarının ardından Yalova karması hem erkeklerde hem de bayanlarda yarı finale yükseldi.
Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda 5-7 Şubat tarihleri arasında yapılan 24 takım ve 110 sporcunun mücadele ettiği maçlarda Yalova, Sakarya, Kocaeli, İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Bursa, İzmir, Denizli, Aydın, Kütahya, Bilecik, Muğla, Eskişehir ve Edirne illeri mücadele etti.
Yalova karması erkek takımı yer aldığı A Grubunda Muğla, Kütahya ve Denizli takımlarını 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Bayan takımımız ise B Grubunda Kocaeli’yi 3-2, Edirne’yi 3-0 ve Bursa’yı da 3-1 yenerek yarı final biletini kapmayı başardı. 
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Başta Masa Tenisi Milli Takım antrenörümüz Bayram Ali Yıldız'ı  ve yetiştirdiği sporcuları tebrik ediyorum. Disiplinli çalışma ve başarıya olan inancın başarıyı her zaman getireceğine inanıyorum. Yarı finalin ardından final maçlarını da kazanarak Yalova’ya Türkiye Şampiyonluğunu getirmelerini bekliyorum” dedi.  
Editör: TE Bilişim