Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2017’deki faaliyetleri içerisinde yer alan  Gençlik Olimpiyatları Avrupa Elemeleri Hazırlık Kampı’na Yalova Belediyespor’dan 1 antrenör ve 5 sporcu davet edildi. 25-30 Ekim 2017 tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş’te gerçekleştirilecek hazırlık kampında Bayramali Yıldız’ın antrenör, Umut Emre Başsan, Tugay Şirzat Yılmaz, Bilal Selim Tok, Çiğdem Köse ve Aybala Koçal sporcu kafilesinde yer aldı.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Başol Haraç, “Sporcuların verimli bir kamp dönemi geçirecekler. Disiplinli çalışma ve kazanmaya olan inancın başarıdaki önemi büyük. Romanya’da yapılacak Gençlik Olimpiyatları Avrupa Elemeleri Hazırlık Kampında yer alacak Yalova Belediyesporlu sporcularımıza ve ilimiz antrenörüne başarılar diliyorum” dedi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, masa tenisi antrenörlerimizin ve kulüp yönetiminin  yetiştirdiği sporcuların Yalova’mıza ve ülkemize büyük bir sevinç ve gurur yaşattığını söyledi. 

Editör: TE Bilişim