Yalova Belediyespor Masa Tenisi takımı ETTU (European Table Tennis Union) Cup  2. Tur maçları sonrasında kupaya veda etti. Lüksemburg’da DT Diddeleng, Yroni Givatayim ve G.D. do Centro Social do Juncal rakiplerine boyun eğince C Grubu’nu dördüncü sırada tamamlayarak elendi.
Grubu 6 puanla Portekiz ekibi G.D. do Centro Social do Juncal lider tamamlarken, 5 puanlı ev sahibi DT Diddeleng ikinci oldu ve üst tura yükseldi.
Yalova Belediyespor masa tenisi ekibi Lüksemburg’da altyapısında yetiştirdiği sporcular İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz ve Umut Emre Başsan ile mücadele etti.
Temsilcimiz ilk maçında İsrail ekibi Yroni Givatayim ile karşı karşıya geldi. Yalovalı raketler rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. İkinci maçında ise Yalova Belediyespor, G.D. do Centro Social do Juncal takımına 3-0 yenilirken üçüncü ve son maçında DT Diddeleng’e 2-0 boyun eğdi. 
Masa Tenisi Süper Ligi’ne ve ETTU Cup 1. Tur maçlarında fırtına gibi esen Yalova Belediyespor Avrupa macerasına ikinci turda veda etmiş oldu. 
ETTU Cup 2. Tur Maçları:
Yroni Givatayim:3 Yalova Belediyespor:1
DT Diddeleng:2 G.D. do Centro Social do Juncal:3
G.D. do Centro Social do Juncal:3 Yalova Belediyespor:0
DT Diddeleng:3 Yroni Givatayim:1
Yroni Givatayim:0 G.D. do Centro Social do Juncal:3
DT Diddeleng: 2 Yalova Belediyespor:0
Editör: TE Bilişim