Ligde yer alan temsilcimiz Yalova Belediyesi Masa Tenisi takımı ise 2 galibiyet 2 mağlubiyet alarak ilk etap maçlarını 7. Sırada tamamladı. İstanbul’daki müsabakalarda antrenör olarak Bayramali Yıldız görev yaparken, masa tenisi takımı ise Ibrahim Gündüz Ziver Gündüz Efecan Okumuş ve Umut Başsan’dan oluştu.

Son iki sezonda Hüseyin Durmaz ve Özgün Öztürk’ü Girne Amerikan Üniversitesi takımına kaptıran Yalovalı raketler oynadıkları 4 karşılaşmada yine fırtına gibi esti.

Temsilcimiz ilk maçında Kocaeli ekibi Sarkuysan takımını 4-1’lik skorla mağlup ederek ilk etap maçlarına fırtına gibi başladı. İkinci maçında ise Yalovalı raketler Ankara temsilcisi Türk Telekom ile karşılaştı ve rakibini 4-3 yenme başarısı göstererek 2’de 2 yaptı. Yalova Belediyesi Masa Tenisi takımı üçüncü maçında ise Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İstanbul Tozkoparan Spor Salonunda ki tüm gözlerin izlediği maçı Sarı Lacivertliler 4-3 kazandı. Ancak Yalovalı raket İbrahim Gündüz, Fenerbahçe’nin Çin asıllı oyuncusu Enis Can ve Bulgar oyuncusu Mesud Farahmand yenme başarısı gösterdi.  Temsilcimiz son maçında ise Adana MTİ’ye 4-3 kaybedince 1. Etap maçlarını 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 7. Sırada tamamladı.

Yalova Belediyespor Masa Tenisi antrenörü Bayramali Yıldız,” 1. Etap maçlarında çok iyi mücadele ettik. 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldık. Galibiyetlerimizi Kocaeli Sarkuysan ve Ankara Türk Telekom karşısında aldık. Mağlubiyetlerimizi ise bu ligin gediklileri olan Fenerbahçe ve Adana MTİ karşısında aldık. Oyuncularım için çok iyi bir turnuva oldu. Bize destek veren Belediye Başkanımız Vefa Salman’a, kulüp başkanımız Resul Kocaağa’ya ve Yalova GEnçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim