Masa Tenisi Federasyonu tarafından Kayseri ve Isparta’da yapılacak Yıldız-Genç Milli Takım Kampına Yalovalı raketlerde katılacak. Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek Açık Turnuvada ilimizi ve ülkemizi temsil edecek Umut Emre Başsan, Bilal Kerim Tok, Tugay Yılmaz ve Yücel Ocak, Aybala Koçal ve Ece Haraç Milli kamplara katılacak.
Masa Tenisi Milli Takım Bölge Antrenörü Bayram Ali Yıldız,” Yalovalı raketlerin Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak turnuvaya katılacaklarını bunun için Kayseri ve Isparta’da yapılacak kamplara katılacaklar” dedi. 
Yalova Belediyespor’un  başarılı bayan raketleri Aybala Koçal ve Ece Haraç, 25 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak olan Yıldız-Genç Milli Takım, Umut Emre Başsan, Bilal Kerim Tok, Tugay Yılmaz ve Yücel Ocak da antrenör Kadri Kocacenk ile birlikte 25 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirilecek Yıldız-Genç Milli Takım Kampı’nda yer alacak sporcularımız olacak. 
Masa Tenisi Milli Takım Bölge Antrenörü Bayram Ali Yıldız, “Sporcularımız, önce milli takım hazırlık kampına katılacaklar. Kamptan sonra raketlerimiz, 10-14 Şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek Masa Tenisi Açık Turnuvası’nda şampiyonluk için yarışacaklar. Sporcularımız, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Çek Cumhuriyeti’nden başarılı sonuçlarla döneceğimize inanıyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim