Hırvatistan'ın Varazdin şehrinde düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Open turnuvasında ülkemizi temsil eden Yalova Belediyespor bayan takımı  ikincilik elde etti. Aybala Koçal Ece Haraç çifti yıldızlar çift kategorisinde 3. olarak turnuvayı noktaladı.
Şampiyonayı değerlendiren Masa Tenisi antrenörü Kadri Kocacenk, “Aybala Koçal,Çiğdem Köse ve Ece Haraç 'dan oluşan  Yıldız bayan takımımız , grup maçlarında Hırvatistan B takımı 3-0,İtalya A takımını 3-2 yenerek çeyrek finale kalmış, çeyrek final maçında Bulgaristanı 3-1 skorla yenerek yarı finale yükselmiştir.  Yarı final maçında  ise Slovenya'yı 3-1 skorla yenen sporcularımız finale yükselme başarısı göstermiş,  final maçında Macaristan ile karşılaşan takımımız final maçını 3-0 kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamlamıştır. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim. Ayrıca  bu başarıda emeği geçen ve bizlere destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi. 
Masa Tenisi İl Temsilcisi Ahmet Başol Haraç, ” Gençler ve Yıldızlar Open turnuvasında büyük başarı elde ederek ikincilik kupasını kazanan Yalova Belediyespor bayan takımımıza  güvenimiz en başından tamdı emeklerinin karşılığı alarak bizleri gururlandırdılar. Bu önemli başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim