Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in 12-13 ve 14 Haziran da liglerin yeniden başlayacağını açıklamasından hemen önce yaşanan olay sonrasında ligin seyri ve alınacak önlemler ise merak konusu olmaya başladı.

“Tedavisine başlandı”

Sezon başında İstanbulspor'un U21 Takımı'ndan transfer edilen 22 yaşındaki file bekçisi Anıl Özer'in şirkayetleri sonucu yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Torbalıspor yönetimi 'Geçmiş Olsun Anıl Özer' başlığıyla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Futbol A takım oyuncularımızdan Anıl Özer'in Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Tedaviye alınan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ümit ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

“Kadıköyspor Torbalı’ya Konuk Olacak”

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluğa koşan Yalovaspor’un kalan 4 haftada Torbalıspor ile maçı bulunmuyor. Yeşil Kırmızılı ekibimiz İzmir temsilcisini bu sezon iki kez 4-0’lık skorla yenmeyi başardı.Küme kalma savaşı veren Kadıköyspor’un ise liglerin başlayacağı hafta ise İzmir’de Torbalıspor’a konuk olacak. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan maçı Kırmızı Siyahlı temsilcimiz 2-1 kazanmıştı.

Editör: TE Bilişim