Yalova’nın en iyi bilardocularının yer aldığı Orkun Parlak tarafından organize edilen bu yıl 32.’si gerçekleştirilen 3 bant Ramazan Turnuvasında şampiyonluğa Hakan Adıgüzel ulaştı. 
10 Haziranda başlayan ve 20 gün süren şampiyonada  36 sporcu mücadele etmişti. Yarı final maçlarının ardından 4’lü final grubunda ise Orkun Parlak, Vedat Akyol, Hakan Adıgüzel ve Ufuk Görtay kalmıştı. 
Büyük çekişmeye sahne olan final grubu maçlarının ardından en çok maçı kazanan Hakan Adıgüzel şampiyonluğa ulaşırken, Ufuk Görtay ikinci, Vedat Akyol üçüncü ve turnuvanın organizasyonunu üstlenen Orkun Parlak ise dördüncü oldu.
Turnuvaya destek verenlere ve dereceye girenlere teşekkür eden organizatör Orkun Parlak,” Bu yıl 32.’sini gerçekleştirdiğimiz 3 bant Ramazan Bilardo turnuvamızı sonlandırdık. Bilardo severler çok güzel maçlar izlediklerine inanıyorum. Şampiyon olan Hakan Adıgüzel ile ikinci ve üçüncü Ufuk Görtay ile Vedat Akyol’u tebrik ediyorum. Ayrıca bize kapılarını açan Nokta Bilardo Sahibi Zafer Adıgüzel ile bu organizasyonda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 
Editör: TE Bilişim