Yalova U-11 liginde oynayan roman çocuklarında top koşturduğu Demirspor'a malzeme yardımı yapan Osmanlı Baklavalarının işletmecisi Ahmet Çiçek'e Genç Romanlar Derneği Başkanı Kerem Koyuncu tarafından teşekkür plaketi sunuldu. 
Yalova Emniyet Müdürlüğü organizasyonu ile Yalova U-11 liginde oynayan Demirspor'a sponsor olan Osmanlı Baklavaları takımın ihtiyaç duyduğu forma, dizlik, krampon gibi malzemeleri takıma sağladı. Takımda roman çocuklarında top koşturması nedeniyle Yalova Genç Romanlar Derneği Başkanı Kerem Koyuncu Osmanlı Baklavaları İşletmecisi Ahmet Çiçek'e maç öncesinde bir teşekkür plaketi verdi. Koyuncu, "Roman çocuklarında futbol oynadıkları Demirspor'a sponsor olan Osmanlı Baklavalarının işletmecisi Ahmet Çiçek'i spora verdiği destekten ötürü kutluyorum" dedi. 
Osmanlı Baklavaları'nın işletmecisi Ahmet Türk ise, "Biz her zaman sporu ve sporcuları destekleyen ve onların yanında olan bir kuruluşuz. Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonu sayesinde Demirspor'a gerekli malzemeleri sağladık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonra da sporcu kardeşlerimize desteğimiz sürecek" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim