Romanya’da yapılan Genç Bayanlar Bükreş Güreş Turnuvası 22-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. 25-28 Haziran 2016 tarihleri arasında yine Romanya’nın Başkenti Bükreş’te yapılacak dev organizasyonun öncesi mini sınav niteliği taşıyan organizasyonda Milli mayo ile mücadele eden Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün güreşçisi Aslı Tuğcu, 67 kiloda mindere çıkarken ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Bir diğer sporcumuz Derya Bayhan ise 59 kiloda beşinci olarak başarıya imza atarken, Milli Takım Güreş Antrenörü Murat Gençtürk ise takım halinde elde edilen üçüncülük kupasını kaldırdı. 
Romanya’da Ay Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirdikleri için gururlu olduğunu belirten A Milli Takım Güreş  Antrenörü Murat Gençtürk; “ Gümüş madalyanın sahibi ve  takım halinde üçüncü olduk. Gururluyuz. İnşallah 25 -28 Haziran 2016 tarihinde Romanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında da ülkemizi gururla temsil edeceğiz” dedi
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, A Milli Takım Güreş  antrenörü Murat Gençtürk ve sporcular Aslı Tuğcu ve Derya Bayhan’ı tebrik ederek  başarılarının devamını diledi.
Editör: TE Bilişim